JEDI, RADI, DRUŽI SE // na Zavrtnici je otvoren Wespa Spaces koj broji 3000 kvadratnih metara

  Osim coworking prostora i ureda za najam Wespa Spaces nudi i dizajnirani ambijent za razna događanja, konferencije i evente. Kapacitet od 320 radnih mjesta čini ga najvećim coworking prostorom u ovom dijelu Europe. Osim klasičnih sličnih prostora, ima i manju kino dvoranu te sobu za snimanje podcasta.

  ves

  Najbitniji dio svakog radnog dana je radno mjesto i uredsko okruženje gdje ga provodite. U skladu s time Wespa spaces je mjesto osmišljeno tako da pruži komfor i funkcionalnost, te mogućnost izbora koji odgovaraju većini radnih potreba.

  Sama bit ovog jedinstvenog prostora stoji i u imenu WESPA, koje je akronim za work - eat - socialize - play - anytime.

  Bilo da se radi o uredima ili coworking prostoru, stanarima Wespa Spaces-a tokom radnog dana na raspolaganju su sobe za sastanke, phone booth-ovi, lounge zone za igru i odmor, te čajne kuhinje. Ukidanjem epidemioloških mjera, Wespa će potpuno zaživjeti jer će se tada u prizemlju otvoriti restoran Papel, a uz njega i caffe bar.

  Prostor je uređen u industrijskom stilu, potpisuje ga arhitekt Filip Fiolić.

  wespa prizemlje mural

  Poseban detalj i središte cijelog prostora mural je cijenjenog street art autora Lonca koji krasi zid u prizemlju.

  - Ovaj moderni koncept ureda osmišljen je tako da kreira poticajnu radnu okolinu za moderne tvrtke koje od ureda traže vrhunsko iskustvo korištenja tijekom cijelog radnog dana, te pokriva sve poslovne potrebe pomoću inovativnih i digitaliziranih pristupa dijeljenju resursa i sadržaja. U ovom dijelu Europe prvi smo centar ovakvog tipa koji će svojim članovima, ali i gostima, ponuditi maksimalno iskustvo kroz vrlo jednostavan i digitaliziran pristup. Nadamo se da ćemo osim idealne radne okoline postati i mjestu na kojem u jednom prostoru funkcioniraju respektabilne tvrtke, mladi osnivači i pokretači inovativnih ideja, umjetnici i razni kreativci međusobno se nadopunjujući – objavili su Wespa Spaces.

  wespa 2. kat

  S obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju, prostor Wespa Spaces opremljen je termalnim kamerama koje automatski kontroliraju temperaturu članova i gostiju, a uz njih tu je i vezani brojač "incidenata" detektirane povišene temperature. Također, kroz cijeli prostor implementirani su mjerači vlage uz uređaje za umjetno ovlaživanje zraka, kako bi stvorili za virus nepovoljnu atmosferu od 60%+ vlažnosti.

  wespa 1.kat coworking i urediwespa 1.kat kuhinjawespa 1.kat pogled galerija 2wespa 2. kat meeting roomwespa prizemlje dvorana 2wespa prizemlje lobby 1wespa prizemlje lobby 4wespa prizemlje recepcija 2wespa prizemlje recep loungewespa prizemlje restoran 2wespa prizemlje stepenice