INICIJATIVA // poziv na RECIKLIRANJE kapsula od kave uz ženstvene ilustracije

  Pridruživši se Nespresso Recycling inicijativi, Maja Beus, Tea Jurišić, Mateja Kovač, Maja Milocanovich i Lara Žigić izradile su ilustracije kojima su vizualizirale tvrdnju Doing is everything. Svojim idejama održivosti u kontekstu proizvodnje i tome što priprema kave znači za njih, ilustratorice su svakoga od nas pozvale na recikliranje kapsula.

  Nespresso 6 cr

  - Činimo sve da ništa ne trošimo uzalud, za bolje sutra svih nas i u dobru svrhu. Dio tih težnji je i želja da do kraja godine sve naše kapsule budu izrađene od recikliranog aluminija. Ta želja je središte ove inicijative, a iznimna nam je čast što u njezinoj realizaciji sudjeluju i hrvatske ilustratorice - izjavila je Bojana Guteša, regionalna direktorica marketinga za brand Nespresso.

  Kako bi nam približio ideju recikliranja i pozvao nas na ekološki osviješteno ponašanje, Nespresso je u suradnji s ilustratoricama osmislio i organizirao izložbu ilustracija koju će svi moći posjetiti u Nespresso boutiqueu u zagrebačkoj Ilici 19 sljedećih mjesec dana.

  Tea Jurišić Mateja Kovač Maja Beus 3

  Tea Jurišić, Mateja Kovač, Maja Beus

  Nespresso 3