igra sreće // OREO I XBOX imaju novi look i super nagrade

  Keks broj jedan na svijetu OREO i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju okupiti svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u ukusu omiljenog keksa i igranja popularnih igrica s obitelji ili prijateljima.

  U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-bijelog OREO keksa bit će izmijenjen kao hommage Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija OREO Xbox keksa dostupna je u dva formata pakiranja: 66 g i 176 g na policama širom Hrvatske od siječnja 2023. godine, sve dok traju zalihe.

  CRO

  Kupovinom bilo kojeg pakiranja OREO keksa (uključujući i standardna pakovanja) i registriranjem računa na web siteu www.oreo.eu, potrošači dobivaju mogućnost osvojiti neku od nevjerojatnih nagrada u periodu od 1. do 31. ožujka 2023. godine. Nagrade za potrošače u Hrvatskoj su: VIP putovanje za dvije osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barceloni, pet Sancta Domenica vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 1.200 eura i 62 Steam vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 30 eura.

  Pored toga, skeniranjem 4 OREO Xbox keksa i kreiranjem dobitne kombinacije koja se može unijeti na web site www.oreo.eu, ljubitelji mogu ootkriti ekskluzivan sadržaj na temu OREO keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući OREO „Parade Ground“ Armour Coating u igri Halo Infinite, OREO „Valiant Corsair“ Sail Set u igri Sea of Thieves i OREO Edition ‘2009. Pagani Zonda Cinque Roadster’ u igri Forza Horizon 5

  ‘OREO brend nastavlja oduševljavati svoje ljubitelje poznatim partnerstvima. Izuzetno nam je drago što će, zahvaljujući partnerstvu sa Xbox-om, ljubitelji oba brenda moći dodatno uživati i pokrenuti svoju razigranost‘, izjavila je Chiara Missio, direktorica marketinga za brend OREO za Europu. OREO je i u prethodnim godinama u Europi imao ograničene serije keksa, u okviru suradnje ostvarene s megazvijezdom Lady Gaga 2021. i filmom Batman 2022. godine.

  Svi zainteresirani koji žele sudjelovati u „OREO Xbox“ kampanji tijekom ožujka za više informacija mogu pojetiti web site www.oreo.eu ili OREO profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.