HEALTH_info // TIM AKTIVNE HRVATSKE poziva te na kretanje i vježbanje na otvorenom

  - Ova godina je godina u kojoj trebamo hitnu promjenu. Podaci dobiveni iz različitih istraživanja tijekom pandemije ukazuju koliko je važno biti tjelesno aktivan. Kako bi pomogao u aktivaciji građana Hrvatske tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba pripremio je treninge. Sudjelovanjem u projektu Aktivne Hrvatske zajedno ćemo vježbati i aktivirati cijeli organizam kako bismo tijelo što brže vratili u formu - izjavio je dekan KIF-a Tomislav Krističević.

  Xenia Lau Marie Claire Argentina Aveen Lane 1

  Aktivna Hrvatska održat će treninge i radionice na otvorenom u Krapini 27. ožujka, Kostreni 24. travnja, Sisku 15. svibnja, 5. lipnja u Makarskoj, 14. srpnja u Falkensteiner Resortu Punta Skala u Petrčanima, 28. kolovoza u Vinkovcima te finalni trening 18. rujna u Zagrebu. Svi treninzi su na otvorenom i besplatni za sve vježbače. Zbog ograničenog broja vježbača uslijed epidemioloških preporuka potrebno se prijaviti za trening na www.aktivnahrvatska.hr.

  Xenia Lau Marie Claire Argentina Aveen Lane 6

  - Godina koja je iza nas često se gleda u negativnom aspektu, no to je i godina kada smo imali prilike osvijestiti važne stvari u životu i približiti se zdravlju. Više nego ikad važno je razumjeti da su mentalno i tjelesno zdravlje, kao i hrana koju unosimo u sebe, nerazdvojni i čine jednu cjelovitu priču. Projekt Aktivne Hrvatske nudi nam svima priliku za izgradnju zdravlja upravo na takav jedan cijelovit način koju ne smijemo propustiti. Svjedoci smo vremena kad se priča o bolesti dok se ne nude načini kako raditi na sebi i ojačati se. Aktivna Hrvatska mijenja tu priču i okreće novu stranicu - izjavili su Ana i Igor Čerenšek koji vode radionice Mentalnog treninga.

  Xenia Lau Marie Claire Argentina Aveen Lane 11

  Photographer: Xenia Lau. Art Director and Fashion Stylist: Sa Rederi. Hair and Makeup: Mabel Boon. Model: Aveen Lane at FIFTH Models.