ECO FRIENDLY // CARPISA ima novu eko kolekciju od recikliranih boca

  - Go Carpisa nastavlja svoje putovanje održivosti i predlaže ekološki prihvatljiv kofer izrađen od samo 30 recikliranih boca s certifikatom Carpisa Lab. Izdržljiv je i praktičan, uniseks i elegantnog dizajna s mjerama kako bi stao u gotovo svaki prtljažnik - objavila je Carpisa.

  CARPISA 20642

  Zahvaljujući potpuno obloženoj unutrašnjosti, također s recikliranim PET-om, ovaj kofer osigurava siguran transport bez ikakvih ogrebotina i drugih oštećenja tijekom putovanja. Tihi dvostruki kotačići patentirani japanskom tehnologijom Hinomoto, rotiraju se za 360 stupnjeva. Za prave poslovnjake, kofer je opremljen prednjim džepom i držačem za laptop. Dolazi u dvije veličine: small i pilotina po cijeni od 99,95 eura.

  CARPISA 20820

  Ovaj projekt dio je šireg poslovnog i održivog plana kojeg Carpisa i Pianoforte Grupa provode već nekoliko godina kroz različite ekološke poslovne procese. – „Povelja o održivosti Pianofortea“ kojom se obvezujemo štiti ljudska prava, zajednicu i okoliš, kupce i dobavljače, definira nove smjernice za stvaranje zajedničkih vrijednosti unutar tvrtki – objavio je brend.

  Pianoforte prepoznaje važnost izravnih i neizravnih utjecaja na okoliš korištenjem prirodnih resursa, pažljivim odabirom materijala i suradnjom s određenim dobavljačima, ali prije svega u skladu s postojećim propisima o zaštiti okoliša. Od 2018. godine, Pianoforte Holding podržava inicijativu "Save the Ocean" promoviranu od strane Zaklade „One Ocean“ koja zagovara važnost održivosti morskog okoliša.

  Laboratorij za istraživanje i razvoj tvrtke Carpisa s certifikatom ISO 9001, neprestano testira i analizira materijale svih vrsta. Njegov tim stručnjaka sustavno eksperimentira s novim tehničkim rješenjima, s ciljem kako bi se korišteni materijali u produkciji i postprodukciji učinili trajnijima, lakšima i otpornijima na ogrebotine te potvrdili najviše standarde kvalitete.

  carpisa2carpisa3carpisa4