Revija "Fashion&Compassion" @ Umjetnički paviljon

  Humanitarna revija Fashion&Compassion u organizaciji udruge Rotaract Zagreb Kaptol i Tekstilno-tehnološkog fakulteta održat će se u zagrebačkom Umjetničkom paviljonu u srijedu, 10. svibnja u 20 sati.


  Kolekcije će predstaviti dizajnerice Sanja Švraka, Ines Košmerl, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Staša Doblanović i Loreta Gudelj. Sav prihod od prodanih ulaznica osiguran je za svrhu opremanja životnog prostora udruge Nova Budućnost na lokaciji Velika Gorica i nabavci potrepština za njezine malene stanare. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 150 kn (redovna cijena) i 80 kn (studentska cijena) online prijavom na link.

  jelena holec
  Vedrana Mastela

  O udruzi Nova Budućnost
  Udruga brine o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, a djeluje na više lokacija u Republici Hrvatskoj. Poticanje obrazovanja, pružanje sigurnog doma te mirnog i sretnog djetinjstva prioriteti su odgajateljima iz Nove Budućnosti. Ovom akcijom plan je opremiti lokaciju na području Velike Gorice u kojoj dva odgajatelja i jedna SOS majka timskim radom odgajaju desetero vrijedne djece, otvarajući im nove mogućnosti i perspektivnu budućnost.

  jelena holec
  Jelena Holec @ Zagreb fashion week / Cro a porter