Zdrava prehrana / domaći Kruh na treću

    Pekarstvo je za sestre Anamariu i Zrinku Zajec više od hobija: u biznis su pretvorile svoju ljubav prema kruhu i dale mu ime Kruh na treću. – Predane smo svakodnevnom kreiranju i izradi pekarskih proizvoda od najkvalitetnijih namirnica uz puno ljubavi i pažnje. Posvećeni smo stvaranju dodane vrijednosti za naše klijente pripremajući kruh od samo tri osnovna sastojka: brašno, voda i sol. Želimo probuditi svijest ljudi o pravom domaćem kruhu, kruhu kakav su jeli naši stari – istaknule su sestre Zajec.

    KRUH NA TRECU5


    Zašto je njihov kruh bolji od klasičnog? – Kruh na treću sadrži laktobakterije u kiselom tijestu koje razgrađuju bjelančevine poput glutena, zbog čega su rjeđe alergije na gluten. Zatim sadrži dobre probiotike, nižeg je glikemijskog indeksa, obogaćen je bjelančevinama, sadrži minerale (željezo, cink, magnezij...), prirodno je bogate arome i okusa, traje od 4 – 6 dana - . Za sada u ponudi imaju polu-bijeli, chilly & orasi, kukuruzni, lješnjak, rogač, buča… te druge kruhove sa slatkim okusima kao što su čokolada i smokve. - Naša mala manufaktura smatra da uistinu prirodan i kvalitetan kruh predstavlja osnovu pravile prehrane koja može sačuvati zdravlje i omogućiti dugotrajnu vitalnost – vele u Kruhu na treću.

     

    KRUH NA TRECU1KRUH NA TRECU4KRUH NA TRECU6KRUH NA TRECU7KRUH NA TRECU8KRUH NA TRECU9