Prezimena nisu nužna - jasno vam je da se radi o jednom od najzgodnijih parova ikad, supermodelu Gisele i njezinom sportskom suprugu Tomu Bradyju, vrhunskom igraču američkog nogometa. Crveni tepih ih obožava, apsolutan su svjetski power-couple. Imaju dvoje male djece i skladan obiteljski život kao i personalnog kuhara koji je nedavno za Boston.com otkrio zanimljive detalje. Par, naime, stvarno pazi na prehranu u smislu da imaju gotovo rigorozan plan, tako bar to izgleda nama laicima koji svako malo jedemo fast-food i peciva...
Foto: taste.com.au
Allen Campbell, chef slavnih koji svakodnevno slaže jelovnim ove utjecajne familije istaknuo je da jedu čak 80 % svježeg, organski proizvedenog povrća i cjelovitih žitarica. Važne su smeđa riža, quinoa, grah i proso. Meso je bijelo i lagano, piletina, puretina, organska naravno. Kad jedu ribu, to je onda divlji losos. Što se tiče šećera, njega gotovo nema u prehrani obitelji Bundchen - Brady.
- Nema bijelog šećera - govori slavni kuhar - nema bijelog brašna, koristim samo djevičansko maslinovo ulje, no nikad ne pečem na njemu, već samo na kokosovom ulju. Obično ulje može se pretvoriti u trans masne kiseline koje podižu razinu kolesterol, uzrokuju dijabetes i debljanje, bolesti srca i žila… Što se tiče soli, to je himalajska ružičasta sol. Nikad ne koristim jodiranu običnu sol - .
Foto: steamykitchen.com
- Tom ne jede hranu koja napuhava, dakle rajčice rijetko, nema krumpira, patlidžana, gljiva, paprika… kao niti mliječnih proizvoda. Osim toga, ne pije kavu, ne konzumiraju kofein. Djeca najviše vole voće, dok Tom jedino voli bananu, pojest će je u smoothieu - .
Havajska ružičasta sol
Gisele i Tom (foto: vogue.com
)