Novo vruće zagrebačko gastro mjesto, Il Camino (na tal. kamin) osmislio je poznati dizajner interijera Nedjeljko Mikac Cak, a za kuhinju je zaslužna vlasnica Josipa Pavičić Berardini. Restoran nudi specijalitete poput domaćeg kruha od maslina i luka, Raviole di casa, Olive Ascolana, variva od sipe, graha, krumpira, slanutka i kozica, bifteka, rižota, salata, pasta, brudeta od hobotnice te raznih vrsta deserta, uz hrvatska i talijanska vina.
Interijer je intiman, prostorom dominira moderan kamin jednostavnih linija a sve skupa ima industrijski potpis u kombinaciji s klasičnim talijanskim dizajnom. Ponuda na koju je vlasnica posebno ponosna je Ružičasti slijed, menu od čije će se prodaje dio prihoda donirati udruzi Europa Donna, čija je Josipa ambasadorica, za kupnju aparata za intraoperativno zračenje žena oboljelih od raka dojke.