HEALTH_info // boost za imunitet u obliku formule s propolisom i matičnom mliječi

  Matična mliječ koju nazivamo još i kraljevska hrana, spada u sam vrh pčelinjih proizvoda, uz propolis i med.

  arkoroyal2

  S obzirom kako nam je svima tempo života iznimno ubrzan, ne stignemo u organizam unositi nutritivno bogate namirnice stoga to moramo nadomjestiti dodacima prehrani koji sadrže vitamine i minerale, ali i proizvode proizvedene od naših pčela radilica. Pčelinji proizvodi poput meda, matične mliječi, su bogati izvor ljekovitih tvari iz prirode koji naš organizam čine otpornijima na viruse i bakterije.

  Iz Arkoryal linije stiže paleta proizvoda za sve uzraste i potrebe. Uz Arkoroyal Junior BIO zaštitite svoju dječicu od bakterija i virusa te im pružite sve potrebne nutrijente za zdravlje i uspješan razvoj. Uz Arkoroyal BIO Gelee Royale i Arkoroyal Imunitet Forte BIO – ublažite simptome upale i gripe, ali i prevenirajte na vrijeme. A uz Arkoroyal Dynergie svi sportaši ili osobe izložene teškom fizičkom radu – to je prirodna energija u ampuli.

  arkoroyal1

  Arkopharma Laboratories, vodeći na tržištu dodataka prehrani i stručnjaci za snagu i zdravlje, postavljaju trendove s ARKOROYAL-om. Kako bi zadovoljio svačije potrebe, ARKOROYAL pruža rješenja za svaku dob – od tate kao superjunaka, mame koja nije nikad bolesna do djece u rastu kojima je potrebna cijela vojska vitamina, minerala i proteina kako bi dosegli svoj puni potencijal.

   arkoroyal3

  Dostupnost: u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te u online trgovini Sophia.hr.