Veličina fonta: +

  Što se nalazi u mojoj torbi?

  Torbe su stvarno nešto što rijetko kad gledam u dućanima, jednostavno nemam neki ukus za torbe. Najviše nosim torbe preko ramena. Ovo su neke od mojih torbi koje najčešće nosim.

     Za faks nosim Puma crnu torbu koju obožavam. The Adventure je torbica koju sam kupila za 50 kuna prije još prije 5-6 godina. Velika crna torba je trebala biti moja torba za svaki dan, ali jednostavno ne volim torbe nosit u rukama, te nju stvarno rijetko nosim. A malena crna torbica je uvijek sa mnom kad idem do grada  na  kavu. I posljednja Accessorize torbica koja na slici izgleda  roza, a zapravo je više siva  torbica koju nosim u svečanijim prilikama.  Kao što se vidi ja sam fan malenih torbica preko ramena i najčešće samo njih i nosim. A sada ono što je uvijek u mojoj torbici:

   

     U mojoj torbici uvijek se nalazi moj novčanik koji imam jakooooooooo puno godina i ne želim ga mijenjat na što se mojoj Niki diže kosa na glavi. :) Osim toga uvijek se nalaze Avon sjajilo u nijansi golden peach i ruž  isto u nijansi golden peach, te Maybelline ruž u nijansi Sweet pink.  Kako stalno nešto zaboravljam nosim sa sobom mali dnevnik koji mi je Niki kupila za rođendan i koji obožavam i neku kemijsku koju prvu nađem. U moj torbi je uvijek i moj mobitel i u zadnje vrijeme i vlažne maramice. :)


  Veki :)

   Što Vi nosite u svojim torbama? Kakve torbe volite nositi?

   

  http://niki-veki.blogspot.com/2012/08/sto-se-nalazi-u-nasim-torbama.html

  1
  Brzinski dnevno/večernji makeup
  FOTD golden turquoise makeup

  Povezani postovi

   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location