Veličina fonta: +

  8w1 total action eveline

  Ja sam vam povremena umjetnjača, tj. povremeno volim staviti umjetne nokte i to traje najduže 2-3 tjedna  ........ onda ih skidam sama rašpam rašpam rašpam...,,,,,.i onda  izgledaju nakon toga koma , te se lome te cvijetaju sve ono najgore,  tada ih se sramim i kažem sama sebi "nikad više umjetni gle kako su ti se nokti uništili "   ..........i nikad se ne opametim....

   

   

  Kupila sam ovaj proizvod jer je jeftin i jer inače volim eveline proizvode...smatram ih jako kvalitetnim i kužim da je to zbog platežne moći  Poljaka , što mi skroz paše:)

   Inače eveline anticelulitne kreme su mi najbolja stvar na našem tržištu.

   

  8w1 total action eveline dolazi u  kartonskom pakiranju i košta oko 19 kn.

   

  Mažem ga evo već 7 dana i vidim promjene,nokti su mi postali čvršći, još je to daleko od mojih  noktiju prije umjetnih ali kako je bilo dobro je.

   

                                                                      slika-moji nokti bez laka nakon 7 dana korištenja laka

   

  Lak je mliječne boje tako da nakon njega ne mažem nikakav dodatni lak on mi je čisto dovoljan, nokti izgledaju uredno.

   

  Nanosi se jedan sloj svaki dan kroz 4 dana, pa se sve skine i opet ponovi nakon ta 4 dana, eveline kaže da čemo nakon 10 dana imat  opet lijepe njegovane nokte kao one prije stavljanja umjetnih.

   Ja nanosim više od jednog sloja jer su mi nokti  hrapavi tako da  ja nanosim i po 3 sloja pa skidam svaki 2 dan jer samo tako mi nokti izgledaju kolko tolko uredni.

   

   

  Smatrate li i vi da umjetni nokti uništavaju naše prirodne nokte, kako si vi pomažete nakon što ih skinete??

  1
  Spring challenge
  ItGirl/Šminka i to
   

  Komentari (1)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  meni su umjetni poboljšali sliku noktiju - produžila mi se pločica nokta, koju sam s vremenom i konstantnim kopanjem po noktima, dosta potisnula. normalno, kad sam skinula gelirane, nastao je pakao -pucali su, listali su se ali mi je vaj lak...

  meni su umjetni poboljšali sliku noktiju - produžila mi se pločica nokta, koju sam s vremenom i konstantnim kopanjem po noktima, dosta potisnula. normalno, kad sam skinula gelirane, nastao je pakao -pucali su, listali su se ali mi je vaj lak dosta pomogao da šteta ne bude prevelika.

  Pročitaj više
   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location